Penge ovenpå julen

Januar er en hård måned for mange og på flere forskellige måder. Nu skal man igen til at spise sundt og motionere regelmæssigt, og man har måske brugt hele opsparingen på julegaver. Det kan være, man ovenikøbet skylder penge væk.

Julen er for mange den dyreste tid på året med alle julegaverne. Dertil kommer julefrokoster og nytårsfest, hvor der ofte skal købes nyt tøj, værtindegaver og meget mere. Og i januar er der mange, som betaler forsikringer for hele året, hvilket er en ekstra høj udgift oven i alt det andet. På dette tidspunkt er der nogle, som bare ikke har flere penge tilbage og ser sig nødsaget til at låne penge.

Tag et lån

Nogle har eventuelt en kassekredit, de kan trække på. Det er jo en slags banklån, hvor man fast har adgang til et vist beløb, som er mere, end man egentligt har på kontoen. Men det er ikke alle, som har den slags aftaler med deres bank, og så må man finde et andet sted at låne penge.

Det kan også være, at du er en af dem, som har lånt penge af en god ven. Hvis det er tilfældet, er nok en god ide at sørge for at få pengene betalt tilbage, inden det begynder at belaste venskabet. Her kan det blive nødvendigt med et kviklån – læs mere inde på laanpenge-nu.dk.

Her finder man et udbud af muligheder inden for lån. Nogle steder kan man låne så lidt om en hundredkroneseddel, mens man andre steder kan låne over hundredetusind. Når man låner penge, skal man huske at se på ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Det viser, hvad det koster at låne pengene, og det skal man være opmærksom på, så man kan vurdere, hvorvidt man kan betale pengene, plus det som det koster at låne, tilbage igen.